lamqta.comОвен  Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава

...
lamqta.comОвен  Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава
Коментари Харесай

Телец: Колкото и да Ви е неприятно, този ден ще бъде свързан с неблагоприятно...

lamqta.com

Овен 
Вие сте огнено кълбо и всеки, който Ви познава повече от 10 минути, ще се съгласи с това. По тази причина, когато получите записка, позвъняване или дълбокосмислен взор, и бидейки това, което сте, направете, което можете най-добре - отреагирайте импулсивно. За доста от нас се подразбира, че това значи по-предпазово, вежливо приветствие или скрито здрависване. Но не и за Вас! Вие неотложно ще поискате да разберете, в какъв брой на следващия ден вечер да отидете за този човек, а това ще проработи по като че ли по вълшебен метод.  

 
Телец
Колкото и да Ви е неприятно, този ден ще бъде обвързван с неподходящо стичане на събитията и загуби. Създалата се обстановка е много комплицирана, и към този момент не можете да бъдете уверени в своите сили. Ако сте по-слаба персона, ще се откажете от своите цели, виждайки многото авторитетни и многочислени недоброжелатели пред себе си. Всъщност не би трябвало да се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например в случай че мислите че Вие и някакъв човек имате шансове да се окажете свъразни с много особени усеща, рискувайте, без да мислите че ще се окажете в неловка обстановка, и му кажете това. Разбира се никой не печели постоянно в Казиното на живота, само че понякога може да се падне джакпота.

Близнаци
Вместо да се занимавате със самобичуване по повид на това, ковто сте споделили, създали, не споделили или не създали, започнете сами работлив диалог на тази тематика. Сега Вашата бдителност е обострена. Диагностицирали сте ситуацята: пристигнало е време за словесни дейности. За благополучие, Вие сте спосбни ясно да се изразявате, като освен това придавате на думите фирмено омагьосване.

Рак
Правейки си проекти за днешния ден, постарайте се да вземете под внимание всичко, което може да повлияе директно или индиректно. Иначе неприятните сърпрайзи са неизбежни. И в случай че те се случат, то половинката Ви ще упреква единствено Вас, даже и това да стане по стичане на събитията.

Лъв
Ако някой изобщо може да бъде наименуван убеден в себе си човек, това сте Вие. Може би напоследък Ви се е иоскало нещо да измененията, и през днешния ден това предпочитание ще избухне с цялостна мощ. Тогава за какво да се сдържате? Вие чудесно знаете пред кого и като какъв желаете да се визиите. Това са първата и последната крачка. Всичко, което остава за Вас е, да запълните пространството сред тях. Разбира се, това е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи и затова ще имате съображение да сте извънредно горди със себе си.

Дева
Именно Вие сте този човек, с който може самоуверено да се споделят секрети. Никога не бихте ги споделили с други хора, които не са отдадени в тази загадка. И в случай че смятате, че не би трябвало да се приказва за нея на който и да било, нищо няма да споменете, колкото и да Ви се желае. Днес, когато ще бъдете изправени пред избор, дали да разкажете на някого детайлности, които сте научили като загадка, или да запазите тази загадка, с цел да не се разкрие, ще вземете безусловно вярно решение.

Везни
През този ден би трябвало да се държите нехайно и директно, да бъдете, по опция, оптимално витални и естествени. Само освен това състояние на Вашия обичан човек ще бъде прелестно и забавно да е във Вашата компания, да Ви схваща и да Ви се възхищава. 

Скорпион
Днес ще Ви бъде малко мъчно и неприятно от това, че каквото и да вършиме, няма да се получава, както в действителност е замислено, или най-малко ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното обмисляне и ще се оставите на волята на ориста? Или може би на здравия разсъдък на Вашия обичан човек - това също може да помогне...

Стрелец
Опитайте се през този ден да не усложнявате прекомерно това, което става сред Вас и индивидът, по който въздишате всяка нощ. Днес ще бъдете склонни към дълбоки размишления, и би било идеално, в случай че съумеете да избегнете депресията. 

Козирог
Днес непрекъснато ще Ви се желае да давате препоръки на своя обичан човек. Те няма да са постоянно уместни и скъпи, само че пък и Вие надалеч не постоянно ще разбирате това. Постарайте се да извършите всичко допустимо, че с вмешателството си да не досаждате на своята половинка. 

Водолей
През този ден няма да Ви бъде мъчно да достигате преследваните от Вас цели, само че да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, би трябвало да бъдете прозорливи, в случай че сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите проекти и реализация на очакванията Ви, а също и в случай че имате общи финанси. Опитайте се да си върнете задълженията, тъй като другояче идващите наколко седмици ще прекарате според от своите кредитори. В реализацията на проектите може да очаквате помощ от жена.

Риби
Определете своите цели и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите стремежи, или да изпитва Вашето самообладание. У Вас може да възникне прелъщение да отговорите със единодушие и да изчакате, с цел да видите какво ще стане, само че и не се опасявайте да се откажете, в случай че това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР